Jacob Dreshøj

Jeg hedder Jacob, jeg er 30 år og uddannet mediegrafiker. Jeg interesserer mig en del for teknik og fotografi, og til hverdag arbejder jeg lige så meget kreativt som teknisk.

I forbindelse med fotografi bruger jeg selvsagt Photoshop en del, og det er samtidig en del af min hverdag på arbejdet at benytte Photoshop. Udover Photoshop arbejder jeg rigtig meget i Adobe InDesign og en smule i Adobe Illustrator – mange gange i alle tre programmer på tværs.

Jeg begyndte at fotografere med digital spejlrefleks i 2008, og er fascineret af at arbejde kreativt med lyssætning som jeg løbende udforsker.

Se hele min aktuelle portfolio på fotografikeren.com

Feedback fra folk jeg har arbejdet sammen med:

Du er virkelig god Jacob, den ros skal du i hvert fald have! Mit shoot hos dig har været det mest behagelige! Masser af ros til dig! Skulle du få brug for mig igen, til et andet shoot så er jeg altid frisk – model

WOW WOW WOW! fucking fede billeder … WOW siger jeg bare .. ! SUPER flot !! ! jeg er GLADDDD!  – Stylist

det er super fedt glæder mig til at se når du er færdig med de billeder og siger at de er færdige…. Det første jeg sagde til mig selv var at det billed kunne jeg bruge til at sige til andre find lyset i dig selv som jeg har gjort! – model